Quiz Central
When you know your Trivia

Wat is een goed team?

Het fanatisme bij quizzen mag niet worden onderschat. Daarom is het van belang om met het sterkste team aan te treden. En dat ideale team stel je zo samen.

Verschillende disciplines

Quizzen kennen verschillende onderdelen, en het is hoogst uitzonderlijk om alles te weten. Daarom is het mooi als jouw vriendengroep een samengesteld zootje is. Liefst met uiteenlopende achtergronden qua opleiding en interesses. Koppel de filmfreak, politicus, sportkenner en overall nerd aan elkaar, en scoor op alle fronten! Vijf gasten van dezelfde studievereniging zullen zeker een gezellige avond beleven, maar kunnen een te eenzijdige opstelling vormen voor de overwinning. 

Generatiekloof? Geen probleem!

Nodig die single collega uit die tien jaar ouder is dan jullie. Of juist de super-stagiair van wie hoge verwachtingen tot aan de raad van bestuur reiken. Zo spreid je niet alleen je kansen qua kennisgebieden, maar dicht je ook de generatiekloof. Jouw geschiedenislessen komen voor het jonkie uit een stenen tijdperk. Maar de trends die hij ver voor is, kun jij al niet meer bijbenen. En zo is de kennis in dit team van die sixties tot de zeroes gecoverd!

Beste vrienden

Dat meedoen belangrijker is dan winnen is klinkklare onzin. Je komt om buit te maken. Liefst met je beste vrienden, van wie je weet wat ze in huis hebben. Bij wie je schaamteloos domme antwoorden kunt geven. En op wie je trots bent als ze de meest bizarre feiten oplepelen. 

En mocht er dan toch één team beter zijn, dan is de avond alsnog geslaagd en geldt: verliezen met vrienden, is beter dan winnen in je eentje!.